Skriv så de reagerer: På jobbet og i det hele taget Forstør

Skriv så de reagerer: På jobbet og i det hele taget (e-bog, pdf)

Af: Bo Skjoldborg

Forlag: Powerwriting.dk
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 2012-11-01
Udgivelse: 1. PDF-udgave
ISBN-13: 9788799538812
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1526 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Skriv konkret, enkelt og nærværende. Bogen er for dig, der vil kommunikere klart og tydeligt, så dine budskaber bliver modtaget og husket af læseren.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
88,00 kr
pdf
88,00 kr
zip_mp3
88,00 kr

88,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi skriver mere og mere på vores job, men får vi formidlet vores budskaber klart, præcist og medrivende, så læseren føler sig både mødt og hjulpet? Bogen er for dig, der • vil kommunikere klart og tydeligt • vil have, at dine budskaber bliver positivt modtaget og husket af læseren • vil give din tekst et personligt præg. Skriv så de reagerer handler om jobtekster, altså de tekster som en hel del af os både læser og skriver på jobbet. Fokus ligger på jobtekster generelt — på formen, sproget og virkemidlerne i de formidlingstekster, vi bruger hele tiden. Det gælder dine artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet mv. Du får en række gode og effektive redskaber til at skrive bedre tekster, der bliver introduceret kort og vist gennem eksempler. Bogen er meget overskueligt opdelt i 7 kapitler eller lektioner — en for hver dag i ugen. Hent et gratis uddrag af Skriv så de reagerer (indhold, indledning og Kapitel 1): www.skrivpaajobbet.dk Få løbende skrivetips og artikler om at skrive med nyhedsbrevet Flowskrivning: www.powerwriting.dk Indhold: Indledning ■ KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser og behov ■ KAPITEL 2 Hav én klar rød tråd – og bryd teksten op ■ KAPITEL 3 Brug afsnittene og sætningerne ■ KAPITEL 4 Brug sproget, så de reagerer ■ KAPITEL 5 Giv læseren guldkorn undervejs ■ KAPITEL 6 Fortæl „den gode historie“ ■ KAPITEL 7 Processen: Afdæk formålet, planlæg, skriv og revidér Litteratur og referencer 91 Anmelderne siger om Skriv så de reagerer: "Praktisk orienteret, lettilgængelig sproglig værktøjskasse. En brugsbog til de mange der skriver, om at målrette sin sproglige kommunikation i forhold til de rette målgrupper." (Kent Skov, Dansk BiblioteksCenter) "En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job." (Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner) "Bogens force er dens mange gode huskeregler ... Huskereglerne bliver fulgt op af eksempler, som på fin vis illustrerer deres pointer, og det er gjort til UG med kryds og slange." (Søren Kreilgaard, Børsen) "Som læser af SKRIV SÅ DE REAGERER føler man sig reelt mødt og hjulpet." (Sigrid Wilde Abrahamsen, Mikronet Weblog)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skriv så de reagerer: På jobbet og i det hele taget

Skriv så de reagerer: På jobbet og i det hele taget

Skriv konkret, enkelt og nærværende. Bogen er for dig, der vil kommunikere klart og tydeligt, så dine budskaber bliver modtaget og husket af læseren.