Slankeværdi: Hvordan du spiser store mængder mad uden at tage på Forstør

Slankeværdi: Hvordan du spiser store mængder mad uden at tage på (e-bog, pdf)

Af: John Buhl

Forlag: Nomedica
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 40
Dato for udgivelse: 2017-01-24
Udgivelse: 1
ISBN-13: 9788790009366
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3040 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Når et fødemiddel vurderes i forhold til kalorieindhold — og de faktorer, der har indflydelse på optagelsen af kalorier, mæthed, forbrænding, hvordan de påvirker tarmbakterier, hvordan de fremmer eller hæmmer inflammation og en lang række...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

38,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Slankeværdi" har været del af tabellerne på kalorietabel.dk i mange år.

Denne e-bog forklarer den grundlæggende ide og de faktorer, der har været med til at bestemme fødevarernes slankeværdi.

Det bedste, du kan gøre for at løse dine vægtproblemer er helt at forstå betydningen af fødevarernes slankeværdi og især, hvordan du bruger ideen i praksis.

Derfor denne e-bog om emnet.

Ideen med at give fødevarer en slankeværdi er ikke et forsøg på at fortælle dig, hvad du må og ikke må spise. Du kan sagtens spise fødevarer, som du let tager på af (lav slankeværdi), men du kan vælge at begrænse din indtagelse af disse fødevarer, så længe du ønsker at tabe dig, og du kan vælge at spise mere mad med høj slankeværdi.

En kost med høj slankeværdi er samtidig en sund kost.

Selv om slankekure og det at tælle kalorier kan hjælpe dig med at komme ned i vægt, bliver din succes med vægttab på længere sigt afgjort af, hvordan du vælger at sænke kalorieindholdet i din kost.

Når du vælger mad med høj slankeværdi, skaber du på den bedste måde et kalorieunderskud, der er til at fastholde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Slankeværdi: Hvordan du spiser store mængder mad uden at tage på

Slankeværdi: Hvordan du spiser store mængder mad uden at tage på

Når et fødemiddel vurderes i forhold til kalorieindhold — og de faktorer, der har indflydelse på optagelsen af kalorier, mæthed, forbrænding, hvordan de påvirker tarmbakterier, hvordan de fremmer eller hæmmer inflammation og en lang række...