Snublesten i Erhvervslivet Forstør

Snublesten i Erhvervslivet (e-bog, epub)

Af: David Byrd

Forlag: Forlaget Birmar
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-08-25
ISBN-13: 9788793149359
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 276 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Til dig, der vil overvinde organisatorisk apati! Nye retninger, handlinger og værktøjer til at bryde apatiens barriere. Af David Byrd.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

137,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det menneskelige instinkt – apati – er at finde i enhver organisation. Apatien fastlåser organisationen og fremkalder en ultimativ tilbagegang. Tilbagegang er uundgåelig, medmindre den afbalanceres af et proaktivt og konsekvent ledelsesudviklingsprogram. ”Snublesten i ledelse” tilbyder en række kloge og fornuftige løsninger på de problemer, som apatien skaber og dens negative indvirkninger. Det er hér, bogen ”Snublesten i ledelse” rammer hovedet på sømmet. Bogen tilbyder dig en række værktøjer til at bryde gennem apatiens barriere – den præsenterer nemlig nye muligheder, nye retninger, og nye handlinger for ledere i organisationer. En af bogens største styrker er, at den er engagerende, kortfattet og kraftfuld. Byrd har udeladt al ”sukkersødt” udenomssnak og skærer direkte ind til kernens alvor. Han udfordrer læseren til at acceptere antagelsen om, at forandring er nødvendig for at udvikle både individer og organisationer. Apati er altså en direkte fjende til forandring og udvikling! ”Snublesten i ledelse” tilbyder en række kloge og fornuftige løsninger på de problemer, som apatien skaber og dens negative indvirkninger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Snublesten i Erhvervslivet

Snublesten i Erhvervslivet

Til dig, der vil overvinde organisatorisk apati! Nye retninger, handlinger og værktøjer til at bryde apatiens barriere. Af David Byrd.