Søslangen Zif Forstør

Søslangen Zif (e-bog, pdf)

Af: Bent T. Lund

Forlag: Forlaget Elysion
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Troldmandens Flyvefedt
Sideantal: 24
Dato for udgivelse: 2009-05-01
Udgivelse: 1. udgave
Nr. i serien: 6
Bearbejdning: Keld Petersen
ISBN-13: 9788777195679
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 18416 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Da Aske og Eg vil ud til troldmandens hemmelige ø for at se til hans drage, kommer troldmanden - og tre onde også derud. Mon de stjæler flyvefedtet?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

39,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Aske og Eg vil ud til troldmandens hemmelige ø for at se til hans drage, kommer troldmanden - og tre onde også derud. Mon de stjæler flyvefedtet? LIX 6 Troldmandens Flyvefedt 1-10 Endnu en fantasifuld letlæsningsserie fra børnebogsforfatteren Bent T. Lund Om universet i ”Troldmandens Flyvefedt”: Bøgerne foregår i en eventyrskov, hvor de rare skovfolk bor i hytter oppe i træerne. Alle, der bor i skoven har brug for flyvefedt for at komme omkring i skoven. Det er nemlig kun, når man har en portion flyvefedt, og smører sig med dette, at man kan flyve, og dermed komme omkring på den lettest mulige måde. Flyvefedtet kan kun laves af troldmanden Ozman, der derfor er en vigtig person i bøgerne. Desværre er der en række onde kræfter, der prøver at få fat i flyvefedtet til onde formål. Hovedpersonerne, Aske og Eg, kommer ud for mange eventyrlige og farlige oplevelser i deres bestræbelser på at undgå, ar flyvefedtet falder i de forkerte hænder. Bøgerne bygger på fantasy-genren og er endnu et fantasifuldt bidrag til at øge børns læselyst af børnebogsforfatteren Bent T. Lund. Bøgerne er illustreret i farver af Keld Petersen. - Hver bog er på 24 sider i A5 format i farver. - -Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie, og bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge. - Alle 10 bøger har en lix på 6.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Søslangen Zif

Søslangen Zif

Da Aske og Eg vil ud til troldmandens hemmelige ø for at se til hans drage, kommer troldmanden - og tre onde også derud. Mon de stjæler flyvefedtet?