Søvnkuren: Til dig, der er træt af at sove dårligt Forstør

Søvnkuren: Til dig, der er træt af at sove dårligt (e-bog, epub)

Af: Lis Lyngbjerg Steffensen

Forlag: Gads Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2011-06-28
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
ISBN-13: 9788712046660
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 666 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Forfatter, stressekspert og journalist Lis Lyngbjerg Steffensen ryster hovedpuden, så du kan få udpeget dit søvnproblem og gå i gang med at løse det – allerede i aften.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
193,00 kr
epub
149,30 kr

149,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ligger du og roterer hver aften, før du langt om længe falder i søvn? Eller vågner du med et ’pling’ hver nat klokken 3.33, hvorefter tankerne begynder at køre rundt? Bare rolig! Du kan også lære at sove godt igen. I bogen medvirker en masse lidelsesfæller, landets fremmeste søvneksperter samt psykologer, stresskonsulenter, diætister og motionseksperter. Læs blandt andet, hvad motion – eller mangel på samme – kan gøre for din søvn, og få forslag til træning, der passer til dit temperament. Find ud af, hvilke madvarer, der virker direkte søvndyssende, og bliv klog på, hvordan du kan bruge lys og mørke til at få din søvnrytme på plads igen. Hører du til dem, der er plaget af tankemylder, får du fif til at finde stopknappen, og er du en af de mange, der bliver forstyrret af sidemandens snorken, er der også råd for det. Søvnkuren er en brugbar, letlæst og overskuelig håndbog, der nok skal få z’erne frem i de søvnløse øjne. Bogens force er de mange forskellige løsningsforslag, der sikrer, at alle med søvnproblemer kan finde en kur, der passer til netop deres temperament. Glæd dig til at sove godt på ny og vågne veludhvilet op til din første dag i et liv med mere energi og overskud!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Søvnkuren: Til dig, der er træt af at sove dårligt

Søvnkuren: Til dig, der er træt af at sove dårligt

Forfatter, stressekspert og journalist Lis Lyngbjerg Steffensen ryster hovedpuden, så du kan få udpeget dit søvnproblem og gå i gang med at løse det – allerede i aften.