Solstik Forstør

Solstik (e-bog, epub)

Af: Knud Holst

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 2014-03-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711346778
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4858 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Knud, den store" er Hanne-Vibeke Holsts store og bevægende romanportræt af faderen, forfatteren Knud Holst, der udkom i  2013. Hvem var novelleforfatteren Knud Holst, og hvordan skrev han? Det kan man finde svar på i dette udvalg af 27 af hans bedste noveller fra årene 1961-95.
Knud Holst er en af novellegenrens mestre i moderne dansk litteratur. Efter debutsamlingen Dementi (1962) fremstod han som en af tressergenerationens mest lovende modernistiske fortællere. Med tiden udviklede han en egen lokalt forankret realisme, men hans stjerne blegnede gradvis hos kritikerne. Dette udvalg af hans bedste noveller fra 60’erne til 90’erne forsøger at genoplive ham som den fine novellist, han var.
"Solstik" indeholder 24 noveller fra de syv samlinger, Holst nåede at udsende inden sin tidlige død i 1995. De er suppleret med tre efterladte noveller, der alle er skrevet kort før han døde,  og hermed for første gang bringes på tryk.
Udvalget er redigeret og forsynet med en indledning af professor Hans Hertel, der har fulgt Knud Holsts forfatterskab siden begyndelsen af tresserne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Solstik

Solstik