Som man sår Forstør

Som man sår (e-bog, epub)

Af: John Nehm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 2016-04-18
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711491195
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2734 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Storbonden Mads Klausen åbner et feriecenter for de rige. Men det er ikke gået politiets næse forbi, at der måske ligger mere bag den snu bondes nye foretagende, og mens Klausen gør kur til Christine, strammes nettet omkring ham.
Som man sår er tredje bind i John Nehms romanserie om livet i byen og på landet i mellemkrigstidens Danmark, men den kan sagtens læses uafhængigt af de andre.
John Nehm (f. 1934) debuterede som forfatter i 1975. Han har siden skrevet en lang række romaner, noveller, digte, børne- og ungdomsbøger, samt skuespil. Romanerne Man går ind ad en port og Ståsted søges dannede grundlag for Morten Arnfreds film Johnny Larsen og romanen De frigjorte blev i 1993 filmatiseret af Erik Clausen.
"Nehm er en livlig og bred fortæller. Hans romaner af en gode gammeldags slags, hvor man følger personerne gennem mange år i deres lyst og nød. Mest nød. Nehm synes at have besluttet sig for én gang for alle at gennemhulle ideen om, at der skulle være så dejligt ude på landet. I følge ham var det småt med herlighederne i 20'erne 30'erne.
En blanding af tragedie og farce." - Jyllandsposten
"John Nehm er en rigtig god fortæller, når ham i denne tredje roman fra provinsflækken Øhlstrp lægger i ovnen til den lokale byggematador Mads. Og hen ad vejen er det omrokeringen af personerne i forhold til hinanden, der skaber bogens måske uventede dynamik. Fordi selv de værste konflikter i det lille samfund bærer præg af, at personerne også skal se hinanden i øjnene i morgen." - Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Som man sår

Som man sår