Spærret Forstør

Spærret (e-bog, epub)

Af: Charles Dickens

Forlag: eBibliotek 1800
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 152
Dato for udgivelse: 2016-12-27
Oversætter: Ludvig Moltke
Redaktion: Kim N. Jensen
Medforfattere: Charles Dickens, Wilkie Collins
ISBN-13: 9788779795129
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 423 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

34,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Walter Wildings moder dør, arver han et blomstrende vinimportfirma, som han beslutter at drive "som en stor familie". Under sine forberedelser til dette forehavende finder han ud af, at han er et "hittebarn", som hans moder har taget til sig i den tro, at han virkelig er hendes søn. Men den virkelige Walter Wilding var allerede tidligere taget ud af Hittebørnshospitalet, og Walter føler, at han har modtaget både navnet, moderens kærlighed og arven på et uretmæssigt grundlag. Han forsøger at finde den virkelige Walter Wilding, men alle spor ender blindt – der er Spærret.

Da Wilding snart efter dør, testamenterer han sin kompagnon George Vendale forretningen og hele sin formue med den klausul, at han inden to år skal finde den virkelige arving, eller udbetale hele arven til Hittebørnshospitalet.

Spærret er skrevet af Charles Dickens og Wilkie Collins i fællesskab. Fortællingen udgjorde julenummeret af Dickens' blad All the Year Round i 1867, og blev også til et skuespil – derfor hedder bogens dele "ouverture" og "akter" i stedet for "kapitler" – som havde premiere på Adelphi-teatret i London den 26. december 1867.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spærret

Spærret