Spillets mester - Bind 2 Forstør

Spillets mester - Bind 2 (e-bog, epub)

Af: Sidney Sheldon

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 287
Dato for udgivelse: 2017-07-01
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Leif Tronholm
ISBN-13: 9788711721933
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1120 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I "Spillets mester" bliver den store historie synlig i den lille. Gennem den manipulerende og beregnende Kates skånselsløse kamp for at sikre sine privilegier, får vi et dunkelt indblik i Sydafrika under apartheid.
Kate er datter af den eventyrlystne Jamie, som i 1883 drager til Sydafrika for at tage del i diamantgraverfeberen. Jamie har heldet med sig og opbygger på relativ kort tid et diamantdynasti, som Kate overtager i en ung alder.
Men tiden som overlegen diamantdronning har gjort Kate til en magtbegærlig kvinde, der ikke skyr nogen midler for at nå sit endelige mål: at finde en egnet kransekagefigur til at føre dynastiet videre. Kate står ikke tilbage for noget, og vejen mod målet bliver et brutalt orgie af beskidte ticks, hvor både hendes søn og dennes døtre udsættes for nådesløse manipulationer.
Dette er andet af to bind om "Spillets mester".
Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin første roman i 1969; en roman, der først blev udgivet på dansk i 1981 under titlen "Det nøgne ansigt". Sheldon er særligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret. Todelt roman om Kate, der har arvet sin fars diamantdynasti og nu tager alle midler i brug for at finde den rette efterfølger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spillets mester - Bind 2

Spillets mester - Bind 2