Spis dig fra overgangsalderen (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Mette Bender

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 2016-03-15
Udgivelse: 1. e-bog
Udgiver: Politikens Forlag
Medforfattere: Mette Bender, Mikael Bitsch, Søren Lange
ISBN-13: 9788740032321
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 12343 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Kan du spise dig fra overgangsalderen? Ja, du kan spise dig fra hedeture, søvnbesvær og mange af de andre gener, som følger med. Maden i denne bog er designet til kvinder midt i livet. Med bogen i hånden kan du slippe for hormonterapi og i...

Flere detaljer

PRIS
68,80 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kan du spise dig fra overgangsalderen? Ja, du kan spise dig fra hedeture, søvnbesvær og mange af de andre gener, som følger med. Maden i denne bog er designet til kvinder midt i livet. Med bogen i hånden kan du slippe for hormonterapi og i stedet lære at skrue på en række elementer i kosten, så du spiser dig fra dine symptomer. Bogen er både en kogebog og en håndbog og viser, hvordan du med særlige ingredienser i te, smoothies og madretter kan få det meget bedre. Uden bivirkninger. Råd og opskrifter fokuserer på at støtte og opbygge kroppen bedst muligt. Vejen er sund og grøn mad spækket med planteøstrogen, vitamin, protein og andre sunde stoffer. Planteøstrogener er særlige stoffer, som vikarierer for kroppens eget østrogen og bringer ro til et hormonsystem i oprør. Der er opskrifter i lange baner, og der er lister og planer for, hvordan du kan ændre kosten skridt for skridt. Du finder særlig hjælp til at styre hedeturene, få ro på søvnen og styre vægten. Der er også gode råd, hvis du lider af dårligt humør, dårlig hukommelse eller nedsat lyst til sex. Derudover finder du forslag til gennem maden at forebygge osteoporose og andre sygdomme, som lettere opstår fra nu af. Maden er komponeret til kvinder fra 40-års-alderen og op, men er også god og nærende for mænd og børn. Familien kan sagtens spise med. Velbekomme.

Anmeldelser (1)

Rated 1.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Bogens kostråd er desværre problematiske...

... da der anbefales store mængder ufermenteret soja, som der er evidens for kan give jod-mangel og struma. Ganske alvorligt.

Ærgerligt. Bogen giver er ellers en kærkommen opmærksomhed på overgangsalderen. Dertil kommer at bogen har et lækkert retro-layout. Men forskningen bag er altså også lidt retro, desværre!

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej