Stiftelsen (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Henning Prins


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711401378
Udgivelsesdato: 16-03-2011
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Sideantal: 286 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 556 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
315,30 kr
315,30 kr
95,40 kr
PRIS
95,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Det til trods for næsten umulige odd har Tobias, der blot er søn af en fattig landarbejder, arbejdet sig frem mod at blive læge ved Frederiks Hospital og Fødselsstiftelsen i Amaliegade i København. Men hvad der skulle have været en lys fremtid bliver afbrudt af en række voldsomme begivenheder, der ryster både Tobias og København. Englændernes bombardement i 1807 efterlader ikke blot en smadret hovedstad og med bunker af forkullede lig i gaderne, men også en paranoid kongemagt. Ud af krudtrøgen opstår et nyt terrorregime, der med sit hemmelige politi forfølger enhver, der mistænkes for at være en trussel. Og til Tobias store overraskelse opdager han, at alle er under mistanke – også ham selv...
"Stiftelsen" er tredje og sidste bind i serien om Tobias og hans spændende og turbulente rejse gennem livet i en afgørende og dramatisk epoke af Danmarks historien.

Henning Prins (f. 1939 – oprindeligt Henning Gry Hansen) er en dansk forfatter og venstrefløjsaktivist. Henning Prins gjorde sig fra 1960‘erne og frem gældende som en fremtrædende figur på den danske venstrefløj. Han debuterede som skønlitterær forfatter i 1989 med romanen "En skuffe fuld af penge". Forholdet mellem samfundet og individet, kollektivet og det enkelte menneske står som centrale temaer i Henning Prins‘ forfatterskab – det være sig inden for både den skøn- og faglitterære genre.

Anmeldelser (0)