Stille nat over Amazonas: En beretning om shamanisme og kristendom Forstør
Kategorier / sektioner:

Stille nat over Amazonas: En beretning om shamanisme og kristendom (e-bog, epub)

Af: Lars Neudorf

Forlag: Forlaget Alfa
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 2015-03-11
Udgivelse: 2. udgave
ISBN-13: 9788771151176
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 690 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
En psykedelisk rejsedagbog, en personlig introduktion til shipibo-shamanismen, et tværreligiøst bekendelsesskrift, et essay om psykoterapi, shamanisme og kristendom og en selvbiografisk fortælling om at ville finde hjem.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
79,00 kr
epub
112,25 kr

112,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En rejse til Amazonas i en søgen efter den styrke og inspiration, der åbenbares i indianernes psykedeliske naturmedicin, ayahuasca, kommer til at vende op og ned på forfatterens medbragte forestillinger – om ham selv, om shamanismen og om at arbejde med psykiske traumer. 'Stille nat over Amazonas' er en psykedelisk rejsedagbog, en personlig introduktion til shipibo-shamanismen, et tværreligiøst bekendelsesskrift og et essay om psykoterapi, shamanisme og kristendom. I sine refleksioner kommer forfatteren rundt om Tolkien, Jung og Grundtvig for til sidst at ende ved spørgsmålet om, hvordan man som individ kan finde vej imellem en global selvudviklingskultur og den hjemlige religiøse arv. Forfatteren har valgt at udgive bogen under pseudonymet Lars Neudorf. ”Det er en ualmindelig rejse ud i ekstreme sindstilstande, hvis mål er at opnå kontakt til selvet og det almindelige hverdagsliv med dem, man elsker, altså at komme hjem. Og så er det bare en knaldgod historie. Jeg mindes ikke at have læst noget lignende på dansk.” (Thomas Boberg, forfatter til bl.a. Americas og I den næste by) ”Stille nat over Amazonas er en fængslende og nøgtern beretning og en eminent læselig tekst, som jeg tror, vil vinde genklang hos hine enkelte. Bogens personlige og saglige stil, iblandet stænk af tør humor, rammer den aktuelle bølge af autofiktion, som hos norske Espedal. Som det narrative momentum finder vi spørgsmålet om godt og ondt som et dybtliggende valg, en afgørelse i os snarere end en, vi selv foretager.” (Carsten Pallesen, lektor Teologiske Fakultet, Københavns Universitet)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stille nat over Amazonas: En beretning om shamanisme og kristendom

Stille nat over Amazonas: En beretning om shamanisme og kristendom

En psykedelisk rejsedagbog, en personlig introduktion til shipibo-shamanismen, et tværreligiøst bekendelsesskrift, et essay om psykoterapi, shamanisme og kristendom og en selvbiografisk fortælling om at ville finde hjem.

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør