Stjernerne i Rio (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Hans Jakob Helms

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 36
Dato for udgivelse: 2019-01-09
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788726088588
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 162 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Da Fidel Castro trådte ud gennem hotellets glasdøre, kom jeg til at tænke på den enarmede skopudserdreng. Morgenlyset flimrede over Copacabana, og mens jeg ventede, lod jeg øjnene glide ud over den blå bugt med de solbagte strande og de frodige bjergsider. Det var idyllisk, lige indtil luften blev sønderrevet af en lavtgående militærhelikopter med maskingeværmundinger strittende ud af de åbne sidedøre."
Historien "Stjernerne i Rio" udspiller sig under FN‘s verdensmøde om udvikling og miljø i Rio de Janeiro i 1992. Mens verdens største politiske stjerner langsomt samler sig for at skrive under på mødets fine ord, følger vi den lille enarmede skopudserdrengs hjerteskærende skæbne under stjernerne over Rios berømte strande.
"Stjernerne i Rio" er oprindeligt en del af novellesamlingen Dansen i Genève. Samlingens noveller kan læses hver for sig, men læst i forlængelse af hinanden spejler de et udviklingsforløb, hvor hovedpersonen efterhånden kommer til en dybere forståelse af de dagsordener og intriger, der skaber den internationale verdensorden – og lærer at danse med dem. Den danske forfatter Hans Jakob Helms blev født i Østgrønland i 1949. Som forfatter trækker Helms på sit indgående kendskab til Grønland, sin mangeårige erfaring som embedsmand i både Grønland og Danmark, og som deltager i møder og forhandlinger over hele verden. Han debuterede som forfatter i 1977 med miljøkrimien Giftpølen og har sidenhen udgivet en lang række anmelderroste bøger – senest bogen Hold da kræft mand, der er en personlig beretning om livet med prostatakræft.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stjernerne i Rio

Stjernerne i Rio