Sundhed indefra: Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og dit helbred Forstør

Sundhed indefra: Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og dit helbred (e-bog, epub)

Af: Alberto Villoldo

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-01-09
Udgivelse: Edition 1
Udgiver: Det Blå Hus
Oversætter: Annette Leleur
ISBN-13: 9788702230383
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 555 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
255,70 kr
epub
41,25 kr

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Budskabet i Sundhed indefra er, at vores krop er i stand til at helbrede sig selv under de rigtige omstændigheder. Vi har her i Vesten generelt meget travlt med at overlade autoriteten til en læge eller behandler og glemme, at kroppen besidder selvhelbredende evner, som vi alle har mulighed for at aktivere.

Forfatteren Alberto Villoldo præsenterer her en syntese af ældgamle visdomstraditioner og moderne videnskab, der udfordrer vores nuværende sundhedsparadigmer og gør os i stand til at komme ud af en passiv offerrolle og blive herre over vores egen sundhed og skæbne.

I Sundhed indefra giver han konkrete råd om alt fra udrensning, superfødevarer, vitaminer og kosttilskud til, hvordan vi styrker vores tarmflora og afstresser krop og sind. Hertil kommer vigtig indsigt i, hvordan vores følelser påvirker vores helbred, den nyeste neurovidenskab, og hvordan spiritualitet hænger sammen med sundhed.

Med krop-sind-ånd-medicin får vi mulighed for at skabe et helt nyt liv med større sundhed, ny visdom, nye aktiviteter, nye menneskelige relationer og nye muligheder.

Bogen er propfyldt med viden og visdom alle kan drage nytte af, hvad enten man er syg eller ønsker at forblive stærk og rask, og den er ikke mindst relevant for alle alternative behandlere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sundhed indefra: Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og dit helbred

Sundhed indefra: Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og dit helbred