Sundhedsfremme: Et kritisk perspektiv (Ebog, Pdf, Drm, Dansk)

Forfattere: Betina Dybbroe, Birgit Land, Steen Baagøe Nielsen


Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759324356
Udgivelsesdato: 24-05-2012
Sideantal: 215 Sider
Filtype: pdf
Filstørrelse: 9917 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Kort beskrivelse
Bogen forsøger at gøre op med den forståelse af sundhedsfremme, der alene rettes mod det enkelte menneskes sundhedsadfærd, men samtidig i evidensens navn vælger at se bort fra menneskers egne erfaringer og handlemuligheder.
PRIS
171,00 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sundhedsfremme er for alvor kommet på dagsordenen i de senere år, i politik, i praksis og i forskning.

I denne bog handler sundhedsfremme om at ændre på menneskers handlemuligheder og magt over sundheden, og derfor er ulighed i sundhed og forskellig adgang til sundhed i fokus.

Forfatterne forsøger at gøre op med den forståelse af sundhedsfremme, der alene rettes mod det enkelte menneskes sundhedsadfærd, men samtidig i evidensens navn vælger at se bort fra menneskers egne erfaringer og handlemuligheder. I stedet forsøger de at vise, hvordan sundhed er en dimension af samfundsforhold og det moderne hverdagsliv, men at det samtidigt er muligt og hensigtsmæssigt at orientere indsatserne mod det enkelte menneskes egne mål for sundhed.

Sundhedsfremme - et kritisk perspektiv henvender sig til professionelle, studerende og forskere, der arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering inden for sundhedssektoren, i kommunalt regi, i undervisningssammenhænge samt på arbejdspladser og i organisationer.

Anmeldelser (0)