Super stærke Susi Forstør

Super stærke Susi (e-bog, epub)

Af: Palle Petersen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 115
Dato for udgivelse: 2016-10-10
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711493540
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2174 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Susi fødes som en stærk pige. Hendes muskler vokser og vokser, og hun bliver stærkere og stærkere. Måske er det sjovt for en dreng at være stærk, men en stærk pige regnes for at være unormal. Hvad skal en pige dog bruge alle sine muskler til?
Stærke Susi vinder mange konkurrencer, hun bliver den bedste til fodbold og kommer allerede på landsholdet som barn. Hun bliver verdens stærkeste barn. Men betyder kræfter nu så meget?
I skolen møder hun Slappe Kaj, og de bliver venner. Super Stærke Susi kan klare det hele, men Slappe Kaj er fuld af fantasi, så de to forskellige børn passer godt sammen.
Helt galt bliver det, da eventyret Prinsessen på ærten skal opføres som skolekomedie. Susi optræder i hovedrollen som alle tiders rødstrømpe, og det bliver et helt nyt eventyr, hvor drenge og piger begynder at spille andre roller, som helt er deres egne.
Super Stærke Susi er et eventyr om kønsroller for drenge og piger, kvinder og mænd. Det er skrevet af forfatteren Palle Petersen, der tidligere i serien har skrevet eventyret om verdens største barn, Kæmpe Store Egon.
Palle Petersen er født i 1943 på Nørrebro i København. Han har skrevet en lang række bøger for og om børn og unge, deriblandt en serie prisbelønnede historiebøger og skildringer fra u-lande, han har rejst i. Det er især de svage, de oversete og de udnyttede, han har søgt at finde frem til i sine bøger, og ofte tager han udgangspunkt i det arbejdermiljø, han selv stammer fra.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Super stærke Susi

Super stærke Susi