Svend Asmussen. 100 år for fuld musik (Ebog, Epub, Dansk)

Forfattere: Kjeld Frandsen, Frank Büchmann-Møller


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711332061
Udgivelsesdato: 20-10-2015
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Sideantal: 264 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 128599 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
137,00 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

At fylde hundrede år er i sig selv en bedrift, og Svend Asmussen er en af de største danske jazzmusikere nogensinde. Bogen er et portræt i ord og billeder og samtidig en musik- og kulturhistorisk skildring af et helt århundrede.
Svend Asmussen er født 28. februar 1916, dansk kapelmester, jazzviolinist, multiinstrumentalist og sanger. Debuterede i 1933 med sin egen kvartet og fik som den første danske jazzmusiker international opmærksomhed. Han har udgivet et hav af plader, der rækker fra "den gyldne swingtid" til samarbejde med de bedste musikere fra en yngre generation. Asmussen har også optrådt som skuespiller og entertainer og medvirket i en række danske musikfilm, revyer og cabaret’er.
Bogen følger hans liv fra barndom og ungdom, gennem den imponerende karriere og frem til de seneste år, hvor han bor en del af året i Florida med sin hustru og muse Ellen Bick Asmussen.
Blandt de mange musikere fra mange forskellige genrer, Svend Asmussen i årenes løb har optrådt eller indspillet sammen med, kan nævnes: Fats Waller, The Mills Brothers, Josephine Baker, Gerda og Ulrik Neumann, Alice Babs, Toots Thielemans, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Shu-Bi-Dua.

Anmeldelser (0)