Symfoni i As-dur Forstør

Symfoni i As-dur (e-bog, epub)

Af: Else Fischer

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 252
Dato for udgivelse: 2017-08-28
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Frits Remar
ISBN-13: 9788711511152
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 458 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

""Cyankalium" tænkte han. "Cyankalium i en drink en aften hvor vi er alene. Det er renligt, effektivt, støjfrit og hurtigt, og dagen efter kan jeg fortælle de andre, at han er på hemmelig mission i Paris eller London."
Han lod sit blik hvile et øjeblik på den store gustne mand, som sad i den højryggede stol nærmest kaminen, hvor brændeknuderne glødede trods sommervarmen udenfor.
Det var pengemanden bag projektet. En af Verdens rigeste mænd … rig og gammel. Så gammel at hans krav om underholdning var blevet perverst.
Forbi var de dage, hvor den gamle mand havde kæmpet for kærlighed, familieliv og efterkommere. De fire skilsmisser der lå bag ham, havde ikke gjort så meget til hans hadefulde indstilling, som skuffelsen ved børnene og børnebørnene."
En magtbegærlig gammel rigmand samler et hold eksperter omkring sig, som skal hjælpe ham med at bygge et supervåben, der kan skaffe ham verdensherredømmet. Ingen af dem bryder sig det mindste om ham – de overvejer ligefrem at forgive ham – ligesom han selv hader hele den verden, han ønsker at beherske. Men vil det lykkedes ham at tiltvinge sig den ultimative magt i Verden?
Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med værket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfølgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som både lødig og intelligent underholdning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Symfoni i As-dur

Symfoni i As-dur