Syvmiledrømmen Forstør

Syvmiledrømmen (e-bog, epub)

Af: Ulla Bruun

Forlag: Forlaget Hovedland
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 282
Dato for udgivelse: 2014-05-01
Udgivelse: 1
ISBN-13: 9788770705134
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 397 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Ulla Bruuns roman er en tæt og autentisk roman, der udspiller sig blandt hippier og venstreradikale unge i 1960'ernes og 1970'ernes Danmark.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
114,15 kr
zip_mp3
159,50 kr

114,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Syvmiledrømmen er en roman om 4 unge mennesker, som prøver at leve alternativt. Det er hippietid, vi er i København. Tiden er 1969-1972. Det starter på en fødeafdeling, hvor de to kvindelige hovedpersoner Vivian og Helena ligger på samme stue. Og bliver venner. Efter veloverståede fødsler bliver også deres kærester, Lars og Olav, inddraget i et fællesskab, der hurtigt udvikler sig til en plan om at flytte sammen i et kollektiv. Syvmiledrømmen er en insiderberetning fra 1970'ernes København, om et par af tidens alternative strømninger: venstreradikalismen og hippiebevægelsen. Romanens hovedpersoner tror på, at et opgør med det borgerlige samfund vil ske i deres tid. Og de kaster sig ud i at udføre det på det helt konkrete, private plan. De har en drøm om det klasseløse samfund uden ejerskab og dominans. De forsøger at løsrive sig fra deres egen opdragelse og forældres indflydelse, men de bliver konstant konfronteret med modstridende følelser og holdninger. De tror, mest mændene, at deres liv kan forblive en drømmeverden, men de oplever, at det ikke er tilfældet. Ulla Bruuns roman er en tæt og autentisk roman, der udspiller sig blandt hippier og venstreradikale unge i 1960'ernes og 1970'ernes Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Syvmiledrømmen

Syvmiledrømmen

Ulla Bruuns roman er en tæt og autentisk roman, der udspiller sig blandt hippier og venstreradikale unge i 1960'ernes og 1970'ernes Danmark.