Tefiltre og bagepapir Forstør

Tefiltre og bagepapir (e-bog, pdf)

Af: Tina Dalbøge

Forlag: Forlaget LOOKmyBOOK
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Fra Førstehjælp til fantasien
Sideantal: 38
Dato for udgivelse: 2012-06-27
Udgivelse: 1
Redaktion: Tina Dalbøge
ISBN-13: 9788799525850
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 19403 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Få nye og sjove idéer til, hvad man kan lave ud af tefiltre, bagepapir og andre billige hverdagsting og lidt maling, lim og ståltråd.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

39,55 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I e-bogen TEFILTRE & BAGEPAPIR får du idéer til, hvordan du laver hånddukker, kyllinger, engle, nisser, tatoveringer, papirtryk og fine glas dekoreret med udklip, tryk og tegninger. De viste idéer er lavet af bagepapir og tefiltre, genbrug og billige hverdagsting. Der er kun tilsat helt enkelte hjælpemidler som maling, lim og ståltråd. Der er masser af fantasi og inspiration til krea-udfoldelse og der er også idéer der tænder drengene. Læs også interviewet med Renée Helmig Toft Simonsen, der fortæller om, hvordan hun har brugt kreativiteten som brændstof. Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen og læringsekspert Svend Erik Schmidt giver hver deres bud på, hvorfor kreativ udfoldelse og finmotorik er kommet for at blive. Der er lagt vægt på, at idéerne skal appellere til drengene. Så de også får lyst til at bruge fantasien og skabe, kreere og hygge sig med kreativ udfoldelse. "Tefiltre & bagepapir" er uddrag fra den fysiske bog “Førstehjælp til fantasien”. E-bogen er på 38 sider + en printvenlig version.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tefiltre og bagepapir

Tefiltre og bagepapir

Få nye og sjove idéer til, hvad man kan lave ud af tefiltre, bagepapir og andre billige hverdagsting og lidt maling, lim og ståltråd.