Terror i Milano Forstør

Terror i Milano (e-bog, epub)

Af: Nick Carter

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Ole Hemmingsen
ISBN-13: 9788711929018
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 431 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Syv meter bag ham knæler en ufriseret ung mand i blå cowboybukser og tilsvarende jakke ned og trykker på aftrækkeren af en Beretta fra anden verdenskrig. Seks skud i hurtig rækkefølge bryder stilheden på piazzaen, og kuglerne finder deres mål – en diagonal dødslinje fra den mørkhårede kønne italieners venstre skulder til hans skridt."
Manden der affyrede de dødbringende skud råber, mens han bliver pågrebet: "Død over Israel. Død over dets folk og dets stat. Længe leve et frit Palæstina." Sagen burde derfor være klar, men hvorfor er Rom pludselig på den ene eller anden måde blandet ind i en række terrorangreb? Ligger der mere bag end som så? Det får Nick Carter til opgave at optrevle, men vil det lykkedes ham eller er han blevet sendt ud på en umulig mission?
Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Terror i Milano

Terror i Milano