Tigerens øje Forstør

Tigerens øje (e-bog, epub)

Af: Wilbur Smith

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 2013-02-25
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Mogens Boisen
ISBN-13: 9788711388082
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 549 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et vellykket guldkup i Rom gør det muligt for Harry Fletcher at opfylde sin livsdrøm: at flytte til øen St. Mary ud for Mozambique, hvor han lever af at chartre sin båd ud til velhavende turister.
Men en dag banker fortiden på døren. Harry bliver opsøgt af to mænd, der vil sejles ud til et gammelt, sagnomspundet vrag.
Det bliver starten til en kæde af brutale mord og skrækindjagende kampe med havets tigre, hajerne. En række rystende hændelser afløser hinanden, indtil havet er blevet fravristet sin hemmelighed.
Wilbur Smith er født i Zimbabwe (det tidligere Rhodesia) i 1933. Han er britisk statsborger og vidt berejst. Han har udgivet over 30 bøger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er hjemme i sit stof, hvad enten han skriver om de sorte radikale, de hvide afrikanere eller om stammetraditioner i Afrika. Han er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser.
Det skrev anmelderne:
"For those who like their fiction served fast and steaming hot ... It has humour, supreme professionalism, vividness and attention to details." – Sunday Express

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tigerens øje

Tigerens øje