Til alle slags fester (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Ulla Taylor


Forlag: Rosenkilde & Bahnhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771745054
Udgave: 2
Udgivelsesdato: 20-10-2015
Sideantal: 150 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1657 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
119,00 kr
PRIS
119,00 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Hannah synger i et partyband sammen med Henning og Claus. De spiller til alle slags fester og stiller op til lidt af hvert. Hannah vandt et tv-talentshow som 16-årig, og her ti år senere venter hun på en måde stadig på den pladekontrakt, hun blev lovet. Imens snegler livet sig forbi – med mormor, som hun voksede op hos, sanglærerinden Elsa, tandlægebesøg og ikke mindst alle de yogatimer, man bliver nødt til at gå til, når man ikke rigtig kan finde andet at fylde hverdagen med.

Ole var som ung en lovende heavy metal-guitarist, efter at han vel at mærke havde brudt med både forældre og frikirke, var stukket af hjemmefra og flyttet ind hos vennen Kevin. Nu er han – mange år senere – tilbage i folden, gift med skønne Inge Helene, har to unger og er igen involveret i menigheden. Alt i alt er han vendt tilbage til sine rødder, og han er stadig småmusiker, når han får lov af konen.

Både Hannah og Ole opdager, at de er kørt fast et sted i livet, hvor drømmen om det store gennembrud spærrer for udsynet. Og for glæden.

Dette er en roman om søgende, sultne hjerter, der finder hinanden, selv om de slet, slet ikke skal!

Ulla Taylors humoristiske romaner handler ofte om lonely riders, der pludselig finder ud af, at verden faktisk er fuld af andre mennesker.

Til alle slags fester er Ulla Taylors femte roman, og hendes tidligere bøger er udkommet både i Norge, Holland og Tyskland.

Anmeldelser (0)