Tretten trumfer (e-bog, epub)

Af: Carl Muusmann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 243
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711529911
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1382 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da den velhavende George Werner dør, regner alle med at hans nevø Holger skal arve formuen. Men ingen havde forventet det tillæg, som George Werner havde udfærdiget kort før sin død, hvor han forlanger, at den dovne, småforkælede og forlystelsessyge nevø skal finde sig en hustru, ellers skal hele arven gives bort til nogen uden for familien. Holger har præcis et år fra Georges dødsdag til at indgå ægteskab, men Holger lader sig ikke presse. Det gør hans bekymrede mor til gengæld og snart går jagten ind på en passende hustru...
Carl Muusmann (1863-1936) var en dansk forfatter og journalist. Han blev født i Slesvig men flyttede i sin barndom til Roskilde og sidenhen til København. Carl Muusmann arbejde som journalist ved forskellige aviser og dagblade. Blandt andet Berlingske Tidende og Nationaltidende.
Han debuterede som forfatter med novellesamlingen "Forfløjne Pile" i 1887, der blev efterfulgt af en række romaner. Carl Muusmann blev særlig kendt for sine kriminalromaner, hvor han var noget af en pioner. Kriminalromanen "Fange no. 113" fra 1903 blev brugt som udgangspunkt for Carl Th. Dreyers stumfilm fra 1917 af samme navn.
Carl Muusmann prøvede også kræfter med science fiction genren i "Nordpolens hemmelighed", der blev godt modtaget i sin samtid. I 1924 kunne Carl Muusmann også bryste sig af titlen som dramatiker, da Det Ny Teater opførte hans folkekomedien "De grønne Drenge".
I 1933 fik Carl Muusmann den store anerkendelse at blive slået til Ridder af Dannebrog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tretten trumfer

Tretten trumfer