Trivselsår Forstør

Trivselsår (e-bog, epub)

Af: Merete von Eyben

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 58
Dato for udgivelse: 2016-10-27
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711586372
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 747 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

9 lyriske kortprosa tekster af Merete von Eyben om individets evindelige kamp for og imod at være sig selv. Om kærlighed og seksualitet. Om friheden til at elske hvem som helst og længslen efter at blive elsket af nogen...
"Jeg har åndelig klaustrofobi, selvom alle dørene står åbne.
Jeg misbruger fremmedord, fordi jeg er bange for at tænke, men gerne vil lade som om jeg vil være fri og uafhængig og mig selv.
Ligge med hvem jeg har lyst til uden at spørge nogen om noget og gå opmuntreret hjem og sige, det var da mægtig rart, og måske gør vi det igen en anden gang.
Men den sidste mulige kandidat til posten havde sorte negle og ringe på fingrene og sagde ikke engang, hvad han hed og lignede den der type, der boller som om de skal nå toget."
Merete von Eyben (f. 1943) er cand. phil i engelsk og har en ph.d i Germanic Languages fra UCLA. Hun har udgivet romanerne "Trivselsår", "Dengang" og "Efterveer" og derudover skrevet en række artikler og medvirket i diverse antologier. På engelsk udkom i 2003 bogen "Karin Michaëlis: Incest as Metaphore and the Illusion of Romantic Love" i New York. Merete von Eyben er bosat og underviser i Los Angeles.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Trivselsår

Trivselsår