Troldtinden Forstør

Troldtinden (e-bog, epub)

Af: Ida Jessen

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Eva og Jan
Sideantal: 133
Dato for udgivelse: 2017-08-24
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Nr. i serien: 1
ISBN-13: 9788772041346
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 170 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Eva og hendes nye klassekammerat i sjette, Jan, sejler over til den ubeboede ø, Troldtinden. Og her opdager de, at der er noget galt. Er øen virkelig øde?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
143,55 kr
epub
49,50 kr

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Eva fik sin egen båd, en lille, rød jolle med en fire hestes påhængsmotor, sagde hendes far, der er fisker: “Du må ikke under nogen omstændigheder sejle ud på åbent hav! Og gør du det én eneste gang, så har du ikke nogen båd længere! Har du forstået?” Men alligevel sejler hun og Jan, hendes nye klassekammerat i sjette, over til den ubeboede ø, Troldtinden. Og her opdager de, at der er noget galt. For er øen virkelig øde? Jan og Eva vil kende svaret, og for hver gang de vender tilbage, trænger de længere og længere ind på øen, indtil de til sidst står over for selve Troldtindens hemmelighed. En hemmelighed, der viser sig at kaste sin skygge langt ind over dem begge ... ‘Troldtinden’ er den første af fire bøger om Jan og Eva og deres oplevelser. De øvrige bøger er: ‘De døde skær’ ‘Fuglefar’ ‘Slangesmykket’ Det skrev pressen om … ‘Troldtinden ‘ Eva og Jan sejler en dag ud til Troldtindens ø, hvilket er absolut forbudt og farligt. Øen siges at være ubeboet, men ... Nu hentes en fortid frem, fyldt med lidenskabelig -kærlighed, uforsonligt had og livsvarigt fjendskab -mellem denne gamle mand og Evas farfar ... Eva Glistrup, Berlingske Tidende ‘De døde skær’ Jeg håber meget, at der kommer flere bøger i serien om Jan og Eva fra det lille fiskersamfund i den -norske skærgård. Og det er vel den bedste anbefaling, jeg kan give ... Med veloplagt fortælleglæde får forfatteren fortalt en historie, der indeholder både spænding, drama, myte, gys, kærlighed og jalousi. Mogens Bille, IBC ‘Fuglefar’ En usædvanlig børneroman, som suggestivt og -spændende fortæller om den 12-årige Evas og Jans tætte venskab, mysterieopklaring og spirende forelskelse blandt hav, himmel, blæst, midnatssol og fugleliv. Kari Sønsthagen, Berlingske Tidende ‘Slangesmykket’ Altså hatten af for Ida Jessens bøger om Eva og Jan. Som et eksempel på en serie, der helt uprætensiøst forener mystik, natursansning og oprigtig menneske-interesse med godt skrivehåndværk fortjener bøgerne – som -ummer høj og på sæt og vis også tidløs identifikationsværdi – rigtig mange læsere. Henning Mørch Sørensen, Information

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Troldtinden

Troldtinden

Eva og hendes nye klassekammerat i sjette, Jan, sejler over til den ubeboede ø, Troldtinden. Og her opdager de, at der er noget galt. Er øen virkelig øde?