Tugt og ære Forstør

Tugt og ære (e-bog, epub)

Af: Georg Gjedde

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 2017-04-05
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711687277
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1749 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"15 år gammel blev Jokum kumfermeret, og hans far holdt tale og sagde, at nu trådte Jokum ind i de voksnes rækker, og husk nu, hvad Far og Mor har sagt.
Og hans mor græd ned i fromagen, og Jokum var rød i hovedet. Og Jokum drak et glas madeiratype og røg en Stafford og troede, det passede, hvad Far sagde.
Og derfor tog han senere Betty, der var fjorten, med ud i entreen og kyssede hende, så Moster Sofies plyskåbe blev trukket ned af knagen med sprængt strop."
Historierne i "Tugt og ære" strækker sig fra den akavede konfirmands første indtræden i de voksnes rækker, til den gamle præst og hans kone, der sukker efter dagene, hvor der var feriebørn i huset, og hen mod prinsen, prinsessen og deres kanariefugls tvivlsomme eventyr.
Georg Gjedde (1913-1992) var en dansk forfatter og oversætter, der debuterede i 1940 med romanen "Et lilla bånd på øjet. En henkogt roman" og skrev senere trilogien "Jeg – en mand" under pseudonymet Sverre Holm. Georg Gjedde blev flere gange tildelt Statens Kunstfonds Engangsydelse samt Helge Rode Legatet og Jul. Bomhols legatbolig, Digterhjemmet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tugt og ære

Tugt og ære