Tulamo - Tidløse kopier (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Steffen Groth


Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793175839
Udgave: 1
Udgivelsesdato: 16-04-2014
Serie: Tulamo
Serienummer: 1
Fagredaktør: Jakob Krohn
Sideantal: 554 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 3383 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Kun med nød og næppe overlever Jesper mødet med Ærøs Tre Damer. Det bliver startskuddet til en hæsblæsende rejse for ham rundt på øen og dens verdener af opaler, vestinger og sjastinger. Overalt lurer døden og ukendte fjender. Kravet til ham er at kunne forstå. Ellers går han til grunde. Men hvad er der at forstå i en verden fuld af mord, og endeløse attentater mod hans personlighed, der ligesom skolen forsøger at få ham til at blive ligesom alle andre? Tidløse kopier er første del af et eventyr i tre bind som stiller spørgsmål ved, hvad virkeligheden er, hvor mærkværdig de voksnes verden er, som man skal tilpasse sig for at få lov til at være med på holdet, og især om hvor svært det er at opstille en egen mening med tilværelsen.
Formater / udgaver
122,10 kr
PRIS
122,10 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kun med nød og næppe overlever Jesper mødet med Ærøs Tre Damer. Det bliver startskuddet til en hæsblæsende rejse for ham rundt på øen og dens verdener af opaler, vestinger og sjastinger. Overalt lurer døden og ukendte fjender. Kravet til ham er at kunne forstå. Ellers går han til grunde.

Men hvad er der at forstå i en verden fuld af mord, og endeløse attentater mod hans personlighed, der ligesom skolen forsøger at få ham til at blive ligesom alle andre?

Tidløse kopier er første del af et eventyr i tre bind som stiller spørgsmål ved, hvad virkeligheden er, hvor mærkværdig de voksnes verden er, som man skal tilpasse sig for at få lov til at være med på holdet, og især om hvor svært det er at opstille en egen mening med tilværelsen.

Uddrag af bogen

Kriss kunne se, at manden foran ham var en sjasting på størrelse med ham selv, men det var umuligt for Kriss at skelne hans ansigtstræk i det svage lys eller se, om mandens skællede hud var fedtet, selv om hans næse nu kun var få centimeter fra hans egen.

– Slip mig! forsøgte Kriss at sige. Men han var så bange og fladmast, at det bare blev til en svag rallen.

Sjastingen studerede ham længe i dyb tavshed. Til sidst lettede han sit tryk en anelse.

– De er efter dig, sagde sjastingen med en dyb, lav stemme. – Intet er, som det ser ud! Mistro alle!

– Hvad? spurgte Kriss måbende.

– Nogen har stjålet Luftens Dæmon. En ny vilje er opstået, som vil samle øens opaler. Den kan slå til igen når som helst!

Kriss spilede sine øjne maksimalt op i et forsøg på at se bedre.

– Hvem er du? spurgte han.

Sjastingen trak endelig sin stav helt væk fra Kriss.

– Jeg er Tulamo! svarede manden.

Om forfatteren: Steffen Groth (f. 1949) har levet i mange virkeligheder – som familiefar, læge, underviser, forsker, ulandsarbejder, FN-diplomat og globetrotter.

Anmeldelser (0)