Tvangsfjernelse af børn og unge i praksis (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Lars Buurgaard Sørensen


Forlag: Trykværket
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793709010
Udgave: 1. ebogsudgave
Udgivelsesdato: 18-05-2018
Sideantal: 231 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 439 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Alt for ofte sker der store fejl i sager om anbringelse af børn og unge uden for hjemmet, har landets førende advokat på området, Lars Buurgaard Sørensen, erfaret gennem et hav af sager. Derfor har han skrevet en fagbog, der giver forældre og børn en større indsigt i emnet.
Formater / udgaver
148,60 kr
119,30 kr
PRIS
119,30 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ønske: Færre fejl i sager om tvangsfjernelse af børn

Som advokat inden for tvangsfjernelser i Danmark belyser Lars Buurgaard i bogen, hvilke rettigheder man har som barn såvel som forælder i forbindelse med en tvangsfjernelse. Hyppigt ser Lars Buurgaard, at rettigheder ikke følges, og i yderste konsekvens betyder det, at et barn, der ikke skulle have været anbragt uden for hjemmet, alligevel bliver det.

Hvordan starter en sag, hvad er fordelene og ulemperne ved en frivillig anbringelse, og hvordan forløber en tvangsfjernelse? På en overskuelig måde beskriver bogen de vigtigste regler, man som forælder bør have kendskab til i løbet af en sag.

I bogen får læseren en grundig indføring i den lovgivning, der findes på området. Sproget er let tilgængeligt, og der er en praktisk tilgang til virkeligheden, så forældre får den nødvendige viden, der passer til deres situation. Desuden giver Buurgaard eksempler på konkrete sager, blandt andet fra sit arbejde som advokat for forældre kendt fra programmet De unge mødre på Kanal 4. Her bliver det tydeligt, at bogen ikke er uden holdning: Man skal altid kæmpe for at opnå den bedste løsning i den konkrete sag - også når det ser håbløst ud.

Læseren får svar på, hvordan man som forælder og familie klæder sig på til møder med kommunens sagsbehandler og bedst går igennem et af de største indgreb, man som familie kan blive udsat for.

Anmeldelser (0)