Ud i det blå Forstør

Ud i det blå (e-bog, epub)

Af: Iris Garnov

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Dato for udgivelse: 2016-04-18
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711480700
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1008 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er blevet tid til, at Yrsa skal ud at tjene, men det er ikke lige nemt at finde job for en unge pige, der ikke just er autoritetstro. Yrsa vil ikke nedslides på en fabrik, ligesom hendes mor er blevet, så hun går i lære på et kontor. Her møder hun frk. Kristensen, der altid er på nakken af hende, og til sidst bliver Yrsa så træt af den nådesløse kritik, at hun siger op. Men hvad så nu?
På kærlighedsfronten går det imidlertid en del bedre, for Yrsa og Birger er blevet ret glade for hinanden. Problemet er dog, at Birgers far er sagfører, og Yrsa forældre er fra arbejderklassen. De to unge må kæmpe en brag kamp for at overkomme klasseskellet, mens Yrsa grubler over, hvilken retning hendes liv skal gå i.
Iris Garnov er født i 1939, og gennem tiden har hun haft mange forskellige jobs, heriblandt fabriksarbejder, refrænsangerinde og sekretær. Herefter tog hun basisuddannelsen på Roskilde Universitetscenter, og i 1977 debuterede hun som forfatter. Efter hun udelukkende havde skrevet voksenbøger, bad et forlag hende om også at forsøge sig med et yngre publikum. Herefter har Iris Garnov beskæftiget sig med forskellige genrer lige fra billedbøger til ungdomsbøger. Fælles for bøgerne er, at de tager udgangspunkt i hverdagen og lader historien udspille sig der.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ud i det blå

Ud i det blå