Udvikling af undervisning Forstør

Udvikling af undervisning (e-bog, epub, drm)

Af: Hilbert Meyer

Forlag: Dafolo A/S
Format: epub, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 2016-01-01
ISBN-13: 9788771604641
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5026 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 360
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Hilbert Meyer er sammen med blandt andre John Hattie og Andreas Helmke en af de mest toneangivende uddannelsesforskere i nyere tid.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
524,50 kr
epub, drm
426,25 kr

426,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hilbert Meyer er sammen med blandt andre John Hattie og Andreas Helmke en af de mest toneangivende uddannelsesforskere i nyere tid. I denne bog giver den tyske didaktiker sit bud på en forskningsinformeret udvikling af undervisning. Bogen kaster blandt andet lys over de generelle forhold, som er væsentlige i forbindelse med udvikling af undervisning. Bogen bevæger sig i det didaktiske univers, som også kommer til udtryk i Meyers bog Hvad er god undervisning? Den didaktiske sekskant og de ti kendetegn for god undervisning vækker sikkert genklang hos mange. Meyers tilgang er karakteriseret ved den humanistiske grundtone, at undervisningen skal komme alle elever til gavn og også meget gerne må være berigende for læreren. Udover at være humanistisk skal undervisning ifølge Meyer bygge på demokratiske principper og være effektiv på en måde, hvor der er et rimeligt forhold mellem anstrengelser og udbytte.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Udvikling af undervisning

Udvikling af undervisning

Hilbert Meyer er sammen med blandt andre John Hattie og Andreas Helmke en af de mest toneangivende uddannelsesforskere i nyere tid.