Ukuelighed og nåde: spiritualitet og healing i Treya Killams liv og død Forstør

Ukuelighed og nåde: spiritualitet og healing i Treya Killams liv og død (e-bog, epub)

Af: Ken Wilber

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 460
Dato for udgivelse: 2016-03-10
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Oversætter: Gisli Magnusson
ISBN-13: 9788771298697
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3371 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Endnu inden de nyforelskede Ken og Treya Wilber kommer af sted på bryllupsrejse, får Treya konstateret brystkræft, og deres liv er forandret for altid!

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

209,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Endnu inden de nyforelskede Ken og Treya Wilber kommer af sted på bryllupsrejse, får Treya konstateret brystkræft, og deres liv er forandret for altid! ‘Ukuelighed og nåde’ er en gribende kærlighedshistorie fra det levede liv. En smuk og tragisk historie om at få konstateret kræft, om alle de følelser og tanker, der løber gennem den kræftramte og de pårørende, og hvordan man kan leve i visheden om at skulle gå bort. Bogen tager livtag med de helt store universelle spørgsmål: Hvorfor lige mig? Har jeg gjort noget forkert i mit liv? Kan jeg lægge nogle ting i mit liv om? Skal jeg ælge at blive behandlet i det traditionelle system – og i så fald hvilken type behandling? – og/eller det alternative? Hvordan føler og tænker den kræftramte, og hvad med de pårørende? Kan man bevare håbet og alligevel se døden i øjnene? Alle disse svære problemstillinger tør Treya og Ken Wilber forholde sig til, og etop derved bliver bogen en optimistisk og livsbekræftende skildring af livet og døden, som alle kan få glæde og gavn af. Og det gælder, uanset om du er sund og rask, ramt af en svær sygdom eller pårørende til en, der er sygdomsramt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ukuelighed og nåde: spiritualitet og healing i Treya Killams liv og død

Ukuelighed og nåde: spiritualitet og healing i Treya Killams liv og død

Endnu inden de nyforelskede Ken og Treya Wilber kommer af sted på bryllupsrejse, får Treya konstateret brystkræft, og deres liv er forandret for altid!