Unimerco, fiskerskipperledelse og fremtiden (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Anne Bøllingtoft


Forlag: Samfundslitteratur
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759395585
Udgivelsesdato: 25-02-2013
Serie: Cases om organisation og ledelse
Serienummer: 13. kaptiel
Sideantal: 8 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 77 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
13. kapitel i Cases om organisation og ledelse. Bogen indeholder 24 cases, der handler om både kendte og anonyme organisationer. Casene spænder lige fra lederens personlighed til organisationsstrukturer og informationsflow. De dækker mange typer aktiviteter, produktionsvirksomheder, konsulenter, transport (fly, tog og skibe), den offentlige sektor, dagligvarehandel, serviceproduktion og IT. Selv ikke forfatternes egen verden går ram forbi.
PRIS
15,10 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

13. kaptiel i Cases om organisation og ledelse: Det er svært at forholde sig til praksis, når man sidder i et klasselokale. Casene i denne bog gør organisation og ledelse mere nærværende og relevant for studerende, der skal lære at analysere, diskutere og vurdere, hvad der sker, og hvad der gøres i organisationer – og konsekvenserne af det. Livet i organisationer kan være godt eller skidt, overraskende eller forventeligt, trist eller ufrivilligt komisk, begavet eller uhensigtsmæssigt – og altid afhængigt af øjet, der ser.

Bogen indeholder 24 cases, der handler om både kendte og anonyme organisationer. Casene spænder lige fra lederens personlighed til organisationsstrukturer og informationsflow.

De dækker mange typer aktiviteter, produktionsvirksomheder, konsulenter, transport (fly, tog og skibe), den offentlige sektor, dagligvarehandel, serviceproduktion og IT. Selv ikke forfatternes egen verden går ram forbi.

Anmeldelser (0)