Universitetspædagogiske praksisser Forstør

Universitetspædagogiske praksisser (e-bog, pdf, drm)

Af: Lotte Rienecker

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 363
Dato for udgivelse: 2015-08-24
Medforfattere: Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen
ISBN-13: 9788759324035
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 12062 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 544
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

261,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et nyt kapitel i formidlingen af dansk universitetspædagogik. Bogen handler om udvikling af undervisning på universiteterne og om større, mere krævende undervisningsmæssige initiativer, forløb og eksperimenter med de studerendes læring for øje. Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker. Temaerne er: Innovation- og entrepreneurskab Tværfaglighed Samarbejde med eksterne partnere Studerendes aktionsforskning Internationalisering Studiearbejde mellem timerne Talentudvikling Ph.d.-vejledning Quiz og digitale opgaver Coursera-kursus Flipped classroom Pædagogisk studiereform Kursusudvikling Eksamensudvikling "Scholarship of teaching and learning" Bogen er tænkt som en inspiration til både de enkelte undervisere og til uddannelsesplanlæggere og studieledere på alle videregående uddannelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Universitetspædagogiske praksisser

Universitetspædagogiske praksisser

Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker.