Uofficielt din (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Henriette Vesterbak

Forlag: Forlaget Twenty-One
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-12-16
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Redaktion: Inge-Helene Fly
ISBN-13: 9788797027301
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 975 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
22-årige Heidi Johansen har netop overstået sin prøvetid på 14 dage som personlig assistent for rockbandet South Bane i Austin, Texas. I løbet af prøvetiden har hun indledt et hedt forhold til den karismatiske forsanger John Monro. Nu gælder...

Flere detaljer

Formater / udgaver
198,00 kr
146,60 kr
PRIS
146,60 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Hvis du fortsat skal være vores PA, er du PA for os alle tre på lige fod. John kommer ikke først, bare fordi han tilfældigvis knalder dig.” 22-årige Heidi Johansen har netop overstået sin prøvetid på 14 dage som personlig assistent for rockbandet South Bane i Austin, Texas. I løbet af prøvetiden har hun indledt et hedt forhold til den karismatiske forsanger John Monro. Nu gælder det om at bevise for bandets to andre medlemmer, Ben og Mason, at hun kan holde balancen mellem at være deres PA og Johns kæreste. Men Heidi finder hurtigt ud af, at et forhold med rockstjernen John Monro rummer langt flere udfordringer … ”Uofficielt din” er en new adult-roman fuld af intriger, kærlighed og sex – lige til grænsen. Bogen er en fortsættelse til ”14 dage i Austin”, men kan læses som en selvstændig historie.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
16-12-2017

Officielt fantastisk

Anmeldereksemplar fra Forlaget Twenty-One

“Uofficielt din” af Henriette Vesterbak

Book-hangover det er hvad jeg har efter denne historie, en voldsom gang bog-tømmermænd. Og som man siger er der intet der kurerer tømmermænd bedre end, at rejse dig ved det træ, du er faldet. Så Henriette Vesterbak fat pennen og sæt igang, du kan og skal på ingen måde stoppe her.

“Uofficielt din” er den absolutte bedste opfølger på “14 dage i Austin” man kunne tænke sig. De sug i maven jeg mærker, mavepuster på mavepuster, det voldsomme temperament, de hede kinder jeg får der, brænder for fuldt blus og ikke mindst den store kærlighed, det aller aller vigtigste i denne verden.

Henriette Vesterbak har skrevet en historie der er Heidi og John værdig helt til sidste side, den er helt i deres ånd med den vildskab og råhed der er i deres forhold, som vi kender fra “14 dage i Austin”
Henriette Vesterbak er en helt speciel forfatter, jeg er sikker på hun med denne historie vil tilfredsstille tusindevis af fans, det er en præstation uden lige i sig selv.

Historien om John og Heidi fortsætter hvor den blev sluppet i “14 dage i Austin” Det er John og Heidi der er centrum i bogen, men vi lærer også Ben og Mason meget bedre at kende. Men omdrejningspunktet er og bliver stadig John og Heidi. John og hans større og større kontrollerende tendenser, og ofte chokerende adfærd og Heidi der er i en stor kamp mellem sit hoved, sin krop og sit hjerte.

Hvad Henriette Vesterbak kan gøre med ord. virker lige så legende let, som at putte glimmer på et glansbillede. Der bliver skabt noget meget meget smukt. Tak Henriette Vesterbak for en fantastisk læseoplevelse. Du har gjort et fantastisk stykke arbejde som har været værd at vente på.

Og til nye som gamle fans: Læs læs læs for fanden da læs.
Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Uofficielt din

Uofficielt din

22-årige Heidi Johansen har netop overstået sin prøvetid på 14 dage som personlig assistent for rockbandet South Bane i Austin, Texas. I løbet af prøvetiden har hun indledt et hedt forhold til den karismatiske forsanger John Monro. Nu gælder...