Vestalinderoman (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Annette Lindegaard

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 185
Dato for udgivelse: 2019-01-09
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788726083149
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 368 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En kærlighedshistorie, der spænder over 2000 år!
Marcia er vestalinde i det antikke Rom. Efter at være blevet anklaget for at have brudt kyskhedsløftet bliver hun begravet levende, som traditionen foreskriver. Men gudinden Vesta skåner hende fra døden.
2000 år senere når hendes stemme fra det ældgamle kammer under Roms menneskefyldte gader danskeren Michael, som holder ferie i Rom med kone og børn. Langsomt nærmer Marcia og Michael sig hinanden for til sidst at tilbringe en nat sammen.
"En utroligt tiltrækkende lille bog. Den er velskrevet som en thriller, detektivisk i sin indlevelse, bevægende i sin pointe om det evige projekt: at blive gravet fri, at bryde ud, at trænge ind i hemmelige gange og underjordiske rum." – Bettina Heltberg, Politiken
"Magisk. Usædvanlig dansk roman om kærlighed, kødelighed, undergrundsbaner og det – næsten – evige liv." – Anne Knudsen, Weekendavisen
"Bogen er det rene svir for rejsende i den evige stad ... rummer dybsindige følelseslogaritmer om kærlighed og drømme." – Jyllands-Posten Annette Lindegaard (f. 1957) er dansk forfatter. Hun debuterede i 1994 med romanen "Manden fra Mars" og har siden skrevet flere bøger for både børn og voksne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vestalinderoman

Vestalinderoman