Vi lykkelige danskere (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Willy Breinholst

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 46
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711772386
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 550 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
48,00 kr
60,70 kr
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Er danskeren virkelige så lykkelig, som turistpropagandaen vil gøre ham til? Vil man til bunds i spørgsmålet, er der næsten ikke andet at gøre end at spørge ham selv. Han vil svare beredvilligt, for der er næsten ikke noget, danskeren sætter højere end at blive spurgt – fordi han til enhver tid føler sig helt overbevist om, at uanset spørgsmålets art vil han kunne give et lige så fornuftigt, som interessant og åndfuldt svar."
Willy Breinholsts bog om de lykkelige danskere er udgivet i over 150 lande og har solgt i millioner af eksemplarer – før den endelig blev oversat til dansk, så dem, den egentlig er skrevet om, kunne læse med. Bogen bringer sjove beskrivelser fra en række danskere om det danske folk fuldstændigt umanipuleret af forfatteren, men ikke desto mindre mægtigt underholdende.
Den dansk forfatter Willy Breinholst (1918-2009) skrev over 100 humoristiske bøger og står desuden bag to af filmmanuskripterne til "Mig og min lillebror" sidst i 1960‘erne. Willy Breinholsts bøger er blevet oversat til mange fremmedsprog, har solgt i millioner eksemplarer og har i Tyskland ligget på bestsellerlisten i over 450 uger. Willy Breinholst er blevet sammenlignet med forfattere som Ernest Hemingway, Honoré de Balzac og Klaus Rifbjerg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vi lykkelige danskere

Vi lykkelige danskere