Vi ved, hvor du bor (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Steen B.J.

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772182902
Udgave: 1. ebogsudgave
Udgivelsesdato: 04-02-2019
Serie: Team Milton
Sideantal: 264 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1141 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
188,70 kr
131,90 kr
PRIS
131,90 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Team Milton får en udfordring med at opklare mord, overfald, frihedsberøvelse, forfølgelser og trusler, som har forbindelse til et postcenter. De får deres gang på dette postcenter, hvor postarbejderne er præget af konstante fyringsrunder som konsekvens af den politisk bestemte høje digitaliseringshastighed, hvor brevmængden gennem en årrække er faldet med over 10 procent hvert år.

Postmedarbejderne oplever klager fra folk på deres postrute, som generelt beskylder dem for, at det danske postvæsen har milliardunderskud. Spørgsmålet er, hvorfor der trues med ordene Vi ved, hvor du bor, og hvem der står bag. Team Milton følger forskellige spor i deres efterforskning, og sagen kompliceres af den kompleksitet, som sagen også rummer.

Uddrag af bogen

"Til dem, som undrer sig over, hvad der præcist foregår, specielt oppe i den nordøstlige del af byen, kan jeg kun sige følgende. Politiet arbejder stadig på at finde Wojtek, men kan endnu ikke komme med noget konkret resultat."

"Jeg er bange for at køre post ud i denne del af byen," udbrød en kvinde og fik opbakning af flere, der havde det på samme måde.

"Jeg nægter at køre i den del af byen, man ved jo ikke, om man bliver overfaldet eller det, der er værre," udbrød et ældre mandligt postbud også.

"Ro på, vil jeg lige sige, der er netop ikke postbudene, som er blevet overfaldet," forsøgte Bertram og gestikulerede ro med hænderne.

"Nej, men folk kigger ondt på os og tror, at vi er ligesom Wojtek, jeg kan mærke det. I forvejen ser de ned på os og giver os skylden for det store underskud i koncernen," forklarede et kvindeligt postbud og fik medhold af de andre omkring sig.

Om forfatteren

Steen B.J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

Anmeldelser (0)