Vidne til historien Forstør

Vidne til historien (e-bog, epub)

Af: Jan Stage

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 118
Dato for udgivelse: 2016-02-26
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711463604
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 993 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jan Stage efterlod sig et større forfatterskab af krimi- og spændingsromaner og havde også sat sig synlige sport som krigskorrespondent og essayist, men i de sidste år inden sin død skrev han en række historier, der ikke nåede at blive udgivet i bogform i hans levetid.
Disse sidste fortællinger – heriblandt tre der aldrig tidligere har været offentliggjort – bevæger sig i grænseområdet mellem fakta og fiktion og har som udgangspunkt en tid og et sted, hvor begivenheder af afgørende betydning for vore dages politiske univers og historie udspillede sig.
Men historierne giver samtidig et nuanceret indblik i Jan Stages mangefacetterede personlighed: den erfarne verdensmand, den koldblodige krigskorrespondent, den socialt indignerede samfundsborger og ikke mindst den gamle revolutionære undergrundskæmper, der slås med desillusionen.
Den legendariske danske journalist og forfatter Jan Stage (1937-2003) var i mange år Latinamerika-korrespondent for Information. Efterfølgende arbejdede han som rejsende reporter for Politiken og har blandt andet rejst i krigszoner verden over. Ud over essays og erindringer fra sin tid som korrespondent har Stage udgivet digtsamlinger og adskillige spionromaner. Hver romans handling udspiller sig i et nyt land, hvor Stage trækker på sine egne erfaringer som udstationeret reporter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vidne til historien

Vidne til historien