404 - Siden blev ikke fundet

Der er 1 fejl

  1. Fejlkode: 404 - siden blev ikke fundet

« Tilbage

Fejlkode: 404 - siden blev ikke fundet


Åh nej!
Denne side er ikke længere tilgængelig. Varen, som engang kunne købes her, er fjernet fra vores katalog. Informationen, som du ser her på siden, er en del af vores produktarkiv og er blot en hyldest til den vare, der engang var.


Men vent ...
Vi har heldigvis gemt lidt info, før produktet blev slettet. Du kan stadig finde links til fx forfatter, leverandør, kategorier og serier, samt andet som denne vare har været en del af. Vi håber, at det kan hjælpe dig med at finde en anden udgave af varen eller måske et alternativ.

Vikingemad: Med autentiske opskrifter (Ebog, epub, Dansk)

Forfatter(e): Klaus Ebbesen


Forlag: E-Universitetet

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • Udgivelsesdato: 31-10-2014
  • Sideantal: 53 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 3.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 2447 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
  • ISBN/VNR: 9788799109234
DENNE VARE ER UDSOLGT / UDGÅET
DENNE VARE ER UDSOLGT / UDGÅET

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

VARENS BESKRIVELSE

Smag på vikingetiden. Læs bogen: Vikingemad – med autentiske opskrifter. ”Uden mad og drikke, duer helten ikke” Det gamle ordsprog gjaldt også i vikingetiden. Takket være arkæologiske fund og gamle opskrifter kender vi i dag noget til vikingetidens menukort. Bogen starter med en oversigt over vikingetidens mad, drikke og spisevaner. Derefter følger 20 udvalgte opskrifter på vikingemad, som man selv kan lave. Opskrifterne omfatter bl.a. lammegryde, solæg, honning-hævede vikingebrød, kærnemælksost, kedelorme med kogte løg og æblekompot, kaliis, fiskesuppe, flæskegryde med pærer og bønner mv. Her kan man smage på vikingetiden. Bogen er på 53 sider, quarto. Vejledende udsalgspris: 48,00 kr. i. moms. Bogen er skrevet af den kendte arkæolog, dr. phil. Klaus Ebbesen. Den er rigt illustreret af Karla Krull. Klaus Ebbesen er dr. phil. i arkæologi. Han er forfatter til flere hundrede videnskabelige afhandlinger, lærebøger, populærvidenskabelige bøger samt talrige artikler. Han er en flittig brugt foredragsholder om kulturhistoriske emner overalt i landet. Indhold: Hvem var vikingerne? Sådan boede de i vikingetiden Dagens måltider Slagtning Stegemad Pølsefremstilling Fjerkræ Fisk er godt! Grød og brød Frugt og grønt Lidt at drikke Sådan spiste de Opskrifter: Trællegrød. – Den gode vikingegrød. – Kaliis eller varm mælkebrød. – Fiskesuppe. – Kødsuppe. – Kogte hvedekerner med kød og urter. – Kedelorme med kogte løg og æblekompot. – Godt kød med kål. – Lammegryde. – Dampede rødbedetoppe. – Solæg. – Flæskegryde med pærer og bønner. – Grubemad. – Honning-salthævede vikingebrød. – Fladbrød. – Smør. – Kærnemælksost. – Flødeost. – En liflig æbledrik. – Urtedrik.