Vintergæk (Ebog, Epub, Dansk)

Af: A.D. Miller


Forlag: Klim
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771293920
Udgave: 1. elektroniske udg.
Udgivelsesdato: 14-03-2014
Oversætter: Ninna Brennøe
Sideantal: 242 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 347 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Engelske Nick Platt arbejder som advokat i Moskva – en by fuld af fristelser og korruption, hurtige penge og armod. Hans arbejdsopgaver består, med hans egne ord, i at ‘smøre læbestift på svin’. En dag redder han to søstre, Masja og Katja, fra en lommetyv, og snart er de unge kvinder en del af hans natteliv, som optager ham mere end de dubiøse forretninger, han er med til at afvikle om dagen.
PRIS
142,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“En fantastisk thriller, som tegner et stemningsmættet billede af det dekadente, korrupte Moskva i røverkapitalismens sidste tid.” Leif Davidsen

Engelske Nick Platt arbejder som advokat i Moskva – en by fuld af fristelser og korruption, hurtige penge og armod. Hans arbejdsopgaver består, med hans egne ord, i at ‘smøre læbestift på svin’. En dag redder han to søstre, Masja og Katja, fra en lommetyv, og snart er de unge kvinder en del af hans natteliv, som optager ham mere end de dubiøse forretninger, han er med til at afvikle om dagen. Nick falder for Masja, og uden at registrere det sendes han ud i et moralsk frit fald – indtil han befinder sig midt i et spind af bedrag og løgne, hvor byens mørke hemmeligheder og hengemte lig først kommer til syne som vintergækker, når den dybe sne endelig smelter bort i det første forår.

’Vintergæk’ er en medrivende thriller, en Moscow noir om erotisk besættelse, selvbedrag og fortabelse i det postkommunistiske Rusland, hvor en indarbejdet kamp for overlevelse overskygger mere luftige idealer. over.

“Stram, betagende … En fuldstændig forførende debut.” The Times

“En elektrificerende omgang … angriber alle ens sanser med sin kraft og poesi og efterlader læseren overvældet og sulten efter mere.” The Independent

Anmeldelser (0)