Yoga mod stress (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Anne Goncalves


Forlag: Forlaget Karakter
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799885824
Udgave: 1. udgave
Udgivelsesdato: 06-09-2016
Fagredaktør: Marielle Nielsen Hansen
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 20256 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
YOGA MOD STRESS hjælper dig med at vende bøtten ‒ og skabe balance, indre ro og nyt overskud. Føler du dig presset eller er ramt af stress, og har du fået nok af tankemylder og rastløshed i kroppen? YOGA MOD STRESS er til dig, der gerne vil forebygge og/eller håndtere stress med de bedste redskaber fra yogaens verden. Bogen gennemgår fakta om stress, yoga og mindfulness. Og uanset om du er nybegynder eller garvet yogi, får du et væld af redskaber og guldkorn, som du straks kan bruge: • fakta om stress, yoga og mindfulness • nemme-at-gå-til-tips • åndedrætsøvelser • meditationsøvelser • 50 yogastillinger • 2 opvarmningsprogrammer • 6 yogaprogrammer à 10, 20 og 30 minutter
Formater / udgaver
191,20 kr
119,50 kr
PRIS
119,50 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Yoga mod stress ‒ om kunsten at skifte stress ud med indre ro

Et stigende antal rammes af stress i Danmark, og samtidig ses en ek¬s-plo¬sion i antallet af yogainteresserede ‒ og forskning viser, at netop yoga er godt mod stress.

Yoga mod stress er bogen til alle, der føler sig pressede eller er ramt af stress. Til dem, der gerne vil have nogle konkrete, nemme-at-gå-til-tips og øvelser til at håndtere og forebygge stress i en travl hverdag. Til dem, der måske mangler overskud til eller måske ikke rigtigt ’tør’ komme i et yogacenter.

Yoga mod stress omfatter fakta om stress og yoga, og hvorfor yoga og mindfulness kan forebygge og behandle stress. Bogen berører kost, søvn og nye vaner. Der er masser af øvelser og yogastillinger at vælge af, men også færdige programmer på 10, 20 og 30 min., hvor yoga, ånde¬dræts¬øvelser og meditation kombineres (m/billedbe¬skrivelser af hver øvelse), så det er nemt og overskueligt at komme i gang. Der linkes yderligere til lydfiler og videoer med flere øvelser.

Appen Yoga mod stress kan gratis downloades på iTunes og byder bl.a. på en kropsscanning på 15 min., en meditation på 5 min., en animation til træning af optimalt åndedræt, 5 yogaøvelser fra bogen.

Anne Goncalves er yoga- og mindfulnesslærer og certificeret stresscoach. Oprindelig grafisk designer, men en periode med kronisk stress for 8 år siden fik hende til at uddanne sig inden for yoga, meditation og stressbehandling, og i dag kombinerer hun al sin viden og hjælper mennesker med at slippe stress gennem yoga og mindfulness med workshops i hele landet, 1:1 sessioner og onlineforløb.

Anmeldelser (0)