Eating the Hudson Valley: A Food Lover's Guide to Local Dining, Wineries and More (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Eating the Hudson Valley: A Food Lover's Guide to Local Dining, Wineries and More

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Evelyn Kanter

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The only comprehensive restaurant guide to the Hudson Valley: New York City's local food source and one of the most celebrated and unique epicurean destinations in the country.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter Evelyn Kanter
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 18-09-2006
Første udgivelsesår 2006
Illustrationer 40 black-and-white photographs and 3 maps
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Paperback / softback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 256 pages, 40 black-and-white photographs and 3 maps
Mål 229 x 155 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9780881507522