Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Forventes på lager: 18-09-2006
The only comprehensive restaurant guide to the Hudson Valley: New York City's local food source and one of the most celebrated and unique epicurean destinations in the country.
Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.
| Forlag | WW Norton & Co |
| Forfatter | Evelyn Kanter |
| Type | Bog |
| Format | Paperback / softback |
| Sprog | Engelsk |
| Udgivelsesdato | 18-09-2006 |
| Første udgivelsesår | 2006 |
| Illustrationer | 40 black-and-white photographs and 3 maps |
| Originalsprog | United States |
| Sideantal | 256 |
| Indbinding | Paperback / softback |
| Forlag | WW Norton & Co |
| Sideoplysninger | 256 pages, 40 black-and-white photographs and 3 maps |
| Mål | 229 x 155 x 18 |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9780881507522 |