Emulsion-based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application,... (Bog, Hardback, Engelsk)

Emulsion-based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application, Health and Safety (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: S Roohinejad


Forlag: John Wiley & Sons Inc

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9781119247142
  • Udgivelsesdato: 27-04-2018
  • Første udgivelsesår: 2018
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 312
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sideoplysninger: 312 pages
  • Mål: 246 x 175 x 20

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Læsernes anmeldelser (0)