Food Culture in the Mediterranean (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Carol Helstosky


  • Forlag: ABC-CLIO
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780313346262
  • Udgivelsesdato: 20-03-2009
  • Første udgivelsesår: 2009
  • Serie: Food Culture around the World
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 189
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: ABC-CLIO
  • Sideoplysninger: 189 pages
  • Mål: 161 x 241 x 24

Status: Forsøges skaffes (typisk 3 - 8 uger)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Food that originated from the Mediterranean area is incredibly popular. Pasta, pizza, kebab, and falafel can be found just about everywhere. This book presents an understanding of food culture throughout the region.

Anmeldelser (0)