Halal Food: A History (Bog, Hardback, Engelsk)

Halal Food: A History (Bog, Hardback, Engelsk)


Forlag: Oxford University Press Inc

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780190269050
  • Udgivelsesdato: 28-06-2018
  • Første udgivelsesår: 2018
  • Illustrationer: 39 hts
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 400
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Sideoplysninger: 400 pages, 39 hts
  • Mål: 164 x 242 x 33

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

An overview of the historical and legal roots of halal (permissible) and haram (impermissible) foods in the Islamic tradition and how these are viewed in societies today.

Læsernes anmeldelser (0)