Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients (Bog, Hardback, Engelsk)


Forlag: Skyhorse Publishing
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Engelsk
ISBN-13: 9781510764606
Udgivelsesdato: 11-11-2021
Første udgivelsesår: 2021
Illustrationer: 150 full color photos
Originalsprog: United States
Sideantal: 288
Indbinding: Hardback
Forlag: Skyhorse Publishing
Sideoplysninger: 288 pages, 150 full color photos
Mål: 292 x 241

Forventes på lager: 11-11-2021

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 11-11-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Anmeldelser (0)