Structure And Mechanism In Protein Science: A Guide To Enzyme Catalysis And Protein Folding (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Alan R (Univ Of Cambridge Fersht


Forlag: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Engelsk
ISBN-13: 9789813225183
Udgave: 4 Revised edition
Udgivelsesdato: 08-08-2017
Første udgivelsesår: 2017
Serie: Series in Structural Biology
Originalsprog: Singapore
Sideantal: 656
Indbinding: Hardback
Forlag: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
Sideoplysninger: 656 pages
Mål: 222 x 141 x 31
Formater / udgaver
1.381,30 kr

Levering : Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Anmeldelser (0)