The Chemistry and Biology of Winemaking (Bog, Hardback, Engelsk) af Ian S (Nethergate Brewery Hornsey

The Chemistry and Biology of Winemaking (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Ian S (Nethergate Brewery Hornsey


Forlag: Royal Society of Chemistry

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780854042661
  • Udgivelsesdato: 23-05-2007
  • Første udgivelsesår: 2007
  • Illustrationer: No
  • Originalsprog: United Kingdom
  • Sideantal: 547
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Royal Society of Chemistry
  • Sideoplysninger: 547 pages, No
  • Mål: 231 x 156 x 30

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

This book is ideal for anyone interested in the process of winemaking and will be of particular use for those with an interest in the chemical and biological sciences.

Læsernes anmeldelser (0)