The Oxford Handbook of Food Ethics (Bog, Paperback / Softback, Engelsk)


  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780197508732
  • Udgivelsesdato: 09-04-2020
  • Første udgivelsesår: 2020
  • Serie: OXFORD HANDBOOKS SERIES
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 818
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Sideoplysninger: 818 pages
  • Mål: 171 x 245 x 45

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

The handbook is a partial survey of multiple areas of food ethics: conventional agriculture and alternatives to it; animals; consumption ethics; food justice; food workers; food politics and policy; gender, body image, and healthy eating; and, food, culture and identity.

Anmeldelser (0)